<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
qayyum ♥ [dulu :'( ]
Jun 24, 2011 // 8:35 AM



muhd.qayyum. kau still tak maafkan aku rase'y kan :) takpe lah wei . dah 3bulan bende tu jadi . saraa faham . saraa tak perfect untuk yum kan :) takpe . yum ingat tak date kita couple dulu ? ehhmmm , mesty tak kan wei .
takpe . bia aku sorang je ingat . memang aku susah sangat nak lupekan date tu . 5days after birthday aku . 
memang la susahh ! takpe . kau bahagia lah oke . 

yum , jujur lahh oke . 1month after break memang SANGAT SUSAH nak lupekan wajah BIEBER kau ni . tapi aku tau . im not your SELENA GOMEZ right ? kau pon dah jumpa dah GOMEZ yang baru :) takpe lah qayyum . aku reda :) 

now pon aku dah lupekan kau , aku dah accept kau as friend aku dah . lain lah kalau kau memang taknak jadi kawan aku langsong kan :(  takpe lah qayyum . aku tak setaraf kau . 

rindu sangat2 kat mama and adik kau tu . if aku call , and adik yang angkat . mesty dia jerit macam ni 'AYUMM , SARAA TALIPON :)' sentiasa ingat wei . if mama kau pulak , bfore panggil kau . mesty ajak aku borak dulu . haih , susahnye lahh nak lupekan yang ni . tapi tak pe ! aku usehakan oke ! doakan aku yee :)




                                                                                                                         your friend :)
                                                                                                                       saraa merriote