<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
yakin kau dengan hafiz tak bersalah :)
Jul 22, 2012 // 10:24 AM

 

aihh , lama tak update :) sorryy . okeyy , sekarang tengah denga lagu ni 
bang yong gook ft yang yoseob - I Remember

well , teringat dekat Y and terus teringat dekat sejarah-2 kitorang and baru-2 ni ada kes .
 HAFIZ RAHIM , YUM JACUZZI SPLOT DITANGKAP BAGI KES ROGOL ! 

untuk orang yang kenal yum , aku yakin kau tak salah yum , hafiz . even aku tak kenal sangat hafiz ni , tah macam mane aku yakin sangat yang diorang memang tak bersalah . and yum , lagi lah aku yakin . 
weii , even diorang tu macam wild , aku kenal perangai yum macam mana okeyy :) aku yakin seyakin-yakinnya yang diorang tak salah . please , untuk orang yang sebut nama diorang dekat polis ni , bawakkan mengucap . sekarang bulan puasa kan ? tak baik weii macam ni . bertaubat okey sementara sempat . 


weii yum , please . aku harap ape yang aku percaya betul-2 percaya okeyy . sampai mati pun kau ada dalam hati aku >.< kate kawan :)