<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
minah tidak tahu malu !!! =='
Jan 19, 2011 // 2:08 PM

ape the hell la sorang minah ni .. sedap sedap aku semangat nak lari merentas desa hari tuh ., menyemak pulak sorang ni kat sebelah aku .. siap suroh stop tuh ,, then , aku stop la .. aku ingat memang penting sangat la bende yang die nak cakap uhh ... sekali dye tye aku , aku ngan Yum still couple or not ?? then aku diam and aku jawap 'entah,kenape?' .. minah ni cakap ' takde pape la ,, aku juz nak tye .. coz now aku couple ngan Yum' .. then aku jawap ahh ' ok , then ??.. kau batak laa?' .. minah ni ngan membe dye teros tinggalkan aku .. malam tuh ,, aku suro Yum call balek , and cite kat dye .. yang Yum nye dah maramara ... and Yum tanye 'now kau percaye sape ? aku ke minah tu' then aku jawap 'tak tahu ..' and dye pon mule lah ceramah nye .. bengang gila sial aku ngan minah ni ,, sampai num phone aku pon didapatnye ,, memaki aku memalam .. memang banyak betol kredit kau kan BITCH !!!!!!