<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
kiss la banyakbanyak lagi b :)
Mar 27, 2011 // 1:32 AM

ohh comel . thanks thanks thanks thanks <3 hee , sumpah bby happy SAAAANGAT hari ni :) *even ade marah sikit* tapi , not angry at you k :) tuu , angry kat Si Baju Puteh tuu . tau la b aku ni COOOOMEL sangat . tak payah laa kau nak ambek jugak ==' adoi kau ni .. boleh tahan siakk . kau pegi je lahh kat laki kau yang disayangi tuu . tak payah nak menyebok kat b aku nii .. huhh , dahdahdah . aku tanak cite pasal kau !
b comell , *comel ke?* hee , iloveyou sayang , sikit sangat kiss nye tadi uhh . ahaha , lain kali tiaptiap saat b kiss bby k :D aha ! b , iloveyoooooou ! every second imissyoooooou ! haha*gila dohh aku* aww , b saya aja saya skate :) haha ,, sukaaaaaaa saya :* lain kali aja lagi k . ahh , sudahh . mengantok . lain update ,. aku sambong story .. byebye :D