<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
THANKS BUAT AKU MENANGISS SEPANJANG MALAM :(
Mar 29, 2011 // 3:30 PM

you , thanks a lot buat i menangis tak hentihenti .. crying bout you ! iloveyou , but .. huhh , hards to say .. beleive me , i takkan bencikan you , i will keep love you . coz what , now we are friend :) ape perasaan korang if BFF korang ambek BF korang , (means kawan makan kawan) . mesti sakit hatiii sangatsangat kann :( macam tulahhh aku rase , kenapa mesti membe yang paling aku percaye ambek dia dari aku ? tolonglahh weii . aku sayang dia . kenape mesti kau yang jadi pengganti aku ? you pon sama , macam takde perempuan lain ke dalam dunia ni yang you nak ambek BFF i jadi GF baru you . you sikit ponn tak fikir perasaan i kann . you , bout one year kita couple . i sayang kat you gilaa kawkaw , you pulak tinggalkan i macam tuu jekk . sedeh i tau ? and , you tak fikir ke ape yang BFF i slame ni kutokkutok you , fitnahfitnah you ?? tak kan ?? sikit ponn you taknak fikir :( you , i risau kat you .. i kenal BFF i lebih dari you , i bukan nak kutok or mengumpat dia ke apa , but , beleive me . dia tu kaki lelaki . senang cerita , kalau lelaki PLAYBOY , and kalau perempuan PLAYGIRL .. i kenal dia sangatsangat you :) tolonglahh , tengok you ade relationship ngan dia sangatsangat menyesakan i :( fikir banyak kali k you .. i buat macam ni coz iloveyou !