<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
May 20, 2011 // 3:43 PM

Muhamad Amirul May 19 at 5:55am Report
Hani Fazira May 15 at 1:53pm Reply • Report
balik skola hari2 kau hantar dea ye mirul?
ish2 maksiat tu mirul. hahaha.
dosa weyh, kalau acik ayun dgn acik farid nmpk kau buad bnde tu cmne weyh? hahahahahaha, konfem kene penggal. okay nak ckp tu je. kelakar weyh. hehehehe.
Aan Afiqah May 15 at 1:54pm Reply • Report
wahhhhhhhh, mirul blog awek ko sunguh2 buat ak terharu beb :)
sweet sngt , tiap2 hari ko hntr dia blik yea... wah2
mesti kat ats moto dia pegang pinggang ko kan, haha
xtrau ak nak kate ap , sweet gila babeng ahh !!!
Hani Fazira May 15 at 1:56pm Reply • Report
sweet mcm gula2 manisssssss. hahaha
tp aku dgn abg seth bila dah HALAL nnty lebih sweet dr itu derrr,
hahahahahahaha, ngek betul aku, abg seth pun tak wujud.
Aan Afiqah May 15 at 1:57pm Reply • Report
machaa ! iloveyou soooo much ! yeah , new love . dey , sukehati aku laa aku nak couple ngan sape , sebok nape la deyy ! ditaken pada 28042011 pada jam 2030 kott , sorry yang , date je sempat ingat . waktuý lupe laa . hehee , yang . you the best oke . dont ever talk about hani afira ehh , sorry hani fazira when we textin or callin . just talk about you and me . oke macha . pehh , sumpaa rindu kat blog ni . cuuube kire brape lame dah aku tak update . aku malas nak kire ohh . haiyaa , so many things to think right now . urggghhh ! my little brother , Mohd Mirza Syabil operate jantong this june . arghhhh ! kenape mesti bulan 6 ? halamakkkk ! bole tuka date taa ? or cepatkan sikett , dont make me sad laa doc . adushhh , ayah . be patient oke .. i know you looove mirza sooo much . but , if anything happen to him , urghh ! * saraa , dont think negative! be positive oke. that was your brother , you love him right * hemm , friends . please pray for my little brother . he was 6th this year . please , do something . if i can transfer my heart to him , i'll do! right now . on the spot ! arghhhh !!! oke . back to amirol . yang , bole kate awak hot ken kat skola .all my friends really wants to be your valen . ohh , im sooo lucky . hahaa , sekarang ade kat kedah . ade kenduri ,. following my Datyn Eyna . dey , she's sleep laa ringht now , soo cold in this room . ohh god . imiss my bunny at home . imiss my amirul :'( yang , cepatlahh selasa kaan . bole tengok mukaa awak :) awak buat ye apa yang saya suro tadi .. hee , jangan lupa yaaa .. sayang sangat sangat sangat kat awak ni :) *lebiiuuuuuuuu . muah muah muah :*


HAHAHAHAHA, HANI AFIRA X WUJUD YEA
Nurrakin Auni My May 15 at 2:00pm Reply • Report
alololololo so sweeeeeeeeeeet laaa mirul ! raja pun ckp kau sweet mirul oi, dea pun terkejut tgk blog awek ko yg LAWA sgt ni, raja ckp, hebatnye ari2 kauuuu anta awek kau balik rumah !
Hani Fazira May 15 at 2:02pm Reply • Report
mmg lah hani afira tak wujud,
yang wujud HANI FAZIRA yg cantik jelita serta bersopan santun. hahahhahahaha, dan abg sth tan yg kachakk dan baik :)
Aan Afiqah May 15 at 2:03pm Reply • Report
yeah hani fazira cantik jelita anggun serta berbudi pekerti :)
Hani Fazira May 15 at 2:07pm Reply • Report
amirul2. gf kau pakai skirt eh? wow! hahaha. mmg tak tahan dohh, meleleh tgk pmpn sexy cmtu. kesian ko wey belum smpat bayar mas kawen, org lain da tgk kaki dea. hahahaha, lawak2. elok lah wey. family kau kan alim n baik2 belaka, nnty dea msty terikut, Alhamdulillah kerana bakal membawa satu kebaikan kpd kaum hawa :)
Aan Afiqah May 15 at 2:08pm Reply • Report
LIKE LIKE LIKE , untung saraa dpt ko weyh !
Nurrakin Auni My May 15 at 2:09pm Reply • Report
takpeeeeeeeeee, mirul kan ALIM, BAEK so tade masalah utk didik minah cmni :) ye dak mirul ?!
Hani Fazira May 15 at 2:16pm Reply • Report
sudah sudah sudah sudah.
biarlah dea,
dah2, jgn reply inbox ni.
biarla dea dgn saraa :)
Hani Fazira May 15 at 2:19pm Reply • Report
jgn marah or kutuk2 amirul dgn saraa, dah dah.
amirul, aku bkn kutuk ko taw,
aku ckp tu sbb aku nak kau kongsi bende2 baik dgn dea mcm kau kongsi dgn aku duluu :) didik bende baik mcm kau buad kt aku duluu. ituu je tujuan aku.
kawan2 aku ni biasa laa emosi sikit. haha dahdah, mmaf ggu kau amirul. salam
Hani Fazira May 15 at 2:29pm Reply • Report
kalau lps ni ade yg backup aku maki2 kau lagi,
kau aggp je kiteorg maafkan kau. mcm tu taw. jgn lawan.
:) okay, now settle. maafla aku kate saraa, aku pun tak baik, tp tulah tujuan aku, aku nak kau share bnde baik2 dgn dea. harap kau faham, skali lg aku mnx maaf kate saraa mcm tu.
Muhamad Amirul May 15 at 2:55pm
okee. so terima kasihh semuaa :)
Aan Afiqah May 15 at 3:00pm Reply • Report
itu je ko blas, sangat panjang :)
Nurrakin Auni My May 15 at 3:01pm Reply • Report
biasa laa rehan, tgh mabuk dgn saraa, lantak dea laa, p mam !
Aan Afiqah May 15 at 3:02pm Reply • Report
ohh, lupa pula. org tgh bahagia kan , mana boleh komen pnjang2
Muhamad Amirul May 15 at 3:02pm
hope korang semua buad bnde ni iktibar lahh.
pandang buruk kat aku,,n buad yg baek tok diri korang oke.
harap korang semua gembira lah lepas ni tanpa aku . salam.
Muhamad Amirul May 15 at 3:03pm
p mam ? oke thanx





*wahh , hebad budak budak ni kan. kecuali muhamad amirul.