<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
May 24, 2011 // 4:05 PM

okayy now dah 24052011 kan?
HAHAHA, kenapa lah ak bole igt tarikh ni?
sdgkan dea msty tak igt lgsg dah kan?

tahun lps at tarikh ni la kau mnx cple kt aku dohh,
kau ckp cmni haa "ieya, kau cple ngn aku nak?"
hahaha, sgt tak romantik tp aku sukee :) (derrr)
tp thn ni da takde mkne daa semua tuu,
kau pun da ade dea, and aku pun dah ade abg seth tan yg tak pernah wujud tu.

act, ak saje je nak buad post pd tarikh ni :)
even aku marah dgn kau, tp ak rase marah tu hlg sikit2,
tp rase lain pulak yg dtg, rase ape?? aku jelah yg tahu :)
muhamad amirul, aku tahu kau bkn baca pun kan?
tp aku saje je nak tulih...hakhak

cm kelako kan? setahun dahh kite dok txt, call, caring, sharing.
sharing apa tuh? hahaa, sharing problems, experiences, study, dreams, n future jee kayy.
tp sume tak jadi apa2 kan? kdg2 aku rase sia2 pun ade.
tp takpelahh, dah takdir nak buad mcm mana?

semua org ckp aku gilaa/buduh sbb aku lgsg tak maki kau.
aku just marah bila kau start kurang ajar dgn cousin and bff aku.
and now, aku dah takde kene ngene dgn kau kan?
yelahh, aku tanak ganggu bf org, kau pun da ade dea kan?
and if aku jumpa kau lps ni, aku aggp mcm tak prnah jd apa2 je antra kita,
myb aku senyum je kt kau pasni sbg kawan kpd adik kau, nur athirah :)
and kau doakan jela aku dpt jmpe abg seth tan aku tu ye?

selamattinggal :)

and to abg ngah, raja, and bf raihan yg mysterious :P
abg ngah jaga angah elok2 okay? 
raja jaga auni taw,
and bf rehan, jaga rehan elok2,
aku taknak kwn2 aku rase ape yg aku rase. :)

(seth, sy terima lamaran awak,, haha. dialog nora elena td)  :D









ahahahahah :D kelakanya aku bace :) saya sangat suka membacanya :) ahahaha . seth tan kau dah tolak kau ye :) kesiann la . sape la nak kat mulot taik macam kau . pegi sekolah agama rakyat je lebih kan :D ahahahaha . they all kate blog die cantek macam tuannye . ahaha , tau la blog aku tak lawa . tak HOT setafff :) ahaha *yum kate saya HOTSETAFFF :) thanks yum :)