<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
sayang! rinduu awakk :)
May 14, 2011 // 10:56 AM

yang yang :) imissyou laa. kenape awak p tolong basoh keta tuhh . meh la tolon saya kat kelas ni -..- saya rindu awak ni :P awat malam tadi hang tido awal sanad laa ? saya tido pukol 12.30 tau . haiyaa , tengok pirate of carribean la punya pasal malam tadi , menantok sampai sekarang :D sayang , thanks wehh <3 loveyou , everyday awak hanta saya balik rumah , saya sangat hargainya . thankyou sayang. thanks thanks :) loveyyou loveyou . sayang dah sampai tahap husband . aahahahhahaa :D malam tadi dalam pukol 9 tengok citer melayu kat tv3, tah ape tah tajoknye . keranamu laila lah kott -.- walla , lawa kot laila nye . rock bebeh :) kenapa laa seat basikal longga kan -.- kalau tak rosak dah p skola naet beskal sama myrol saya dah pagi ni =.= uhhhh , rindu rindu rindu . isnin teachers day :D wallla , saya mau datang ! TEACHERS , HAPPY TEACHERS DAY YAAA :) SAYANG KALIAN KALIAN DAN KALIAN :) ponat dah . da daaa~ esok sambong okeh :D byebyeee