<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
mereka kate aku LEMAS !
Jun 11, 2011 // 2:00 PM


memang cuti ni aku jadi budak baik lah kan -.-' ahaha , sebab ? kau ingat aku bejalan sangat ke time cuti ni ? macam orang baru lepas bersalin je kott aku kat rumah tu -.-' kenape ? dudok terperap dalam bilik je. tak boleh kelua pegi mane :) sangat baik! 

then , last week ni lahh aku boleh kelua. p sunway :) semalam aku balik LENGGENG :) mandi sungai . jyeahh .mentang2 aku kecik, korang buli aku kan 'sedare' . kureng betol -.-' dok sebok mandi manda tuu, dorang balik rumah sat . tinggalkan aku :'( kesiann aku :) 

dorang p story kat PakTam kate aku lemas. sengal batol -.- bile PakTam sebok carik aku , aku balik rumah la kann . nak sangat kenekan aku :) balik je bau petai -.-' eyuhhhhh , meremang bulu roma . nak lari tak sempat , PakTam dah nampak aku -.-' alohaiii , makan durian, ohh , sedappp . 

then p ladang kambing(betol tak) , main bersame mereka . wahh sedap . sangattt busuk la kitorang kan :) 

then ambik kunci motor , merempet seluruh kampong *macam biase. ahahaa :D 

sorry , takde gamba yang nak dikongsi :)