<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
tak taw nak share ape dohh -.-'
Jun 25, 2011 // 9:33 PM

oke oke . last night . pukol err , 2357 Muhamad Amirul wish kat aku buat kali yang ke ,, errrr DUA ! ahahah , first petang tu . nak jadi orang PERTAMA kate'y gituu . haha :D thanks baby <3 then , pukol 003 25 JUN 2011 dia wish lagy -.-' aiyoooo . banyak'y kali -.- haha :D wani mokhtar , membe mengumpat aku last year jadi orang kedua :) act , Nurul Azwani .tapi , ni aku kira orang yang sanggup text aku pepagi buta and buat aku menangis terharu :'(  ahahaha .
yang third is Athirah Tiah . thankyou oke :) then izzatie :) thanks sangat3 ! sampai aku tag kat fb lagi weii :) 
then pagi tadi , aku tengah tido . mumy kacau . nyanyi lagu birthday kat telinga aku :) haha :D nak nangis jugak nii . tapy tahan je laa wei ! 
hahahaha :D then aku bangun p onl jap :) wahwahh , pepagi lagi dah ramai wish kat wall aku :) tenkiuuu kawan semuaa ! 
ILOVEYOU ALL ! muaahx !