<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
alahaee -.-' maaf maaf maaf :) saya memang pemurah dengan maaf .
Jul 20, 2011 // 3:37 PM

asal kau buad salah , even kecil kuman , aku mesti seda yang tu memang salah ! 
and , dengan senang hati relanya aku maafkan kau sayang :) 
sincerely , tak boleh nak marahkan you lame2 oke . 
lebih2 kalau tengok muka or gamba awak . 
mesty bby senyum punye la weii :)

*p/s saraa qothrunnada memang PEMAAF ! orang yang buad salah kat saraa , dorang mesty minta maaf . tak kira la after years kesalahan tu berlaku . tanpa maaf korang , seda tak seda , mesty aku dah maafkan dulu punye . *

haishh , tak pernah sekaly pon bby marah kat b sampai bby taknak maafkan b :( 
tak pernah pon b sayang :( 

sapesape je pon yang buat aku marah , gerenty aku takkan marah korang lagy . memang tak sampai sejam , aku dah maafkan korang . 

tak tau laa kenape dengan aku ni . pemaaf sangat -.-' 

kadangkadang aku rase macam bodoh sangat . sumpah ! 
tapy , nak buad cemane . Allah dah ciptakan aku jady orang yang murah dengan maaf . 
bukan nak riak or ape , tapy , kalau aku tak bersyukur , susah gak enn -.-'