<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
apabila saraa menggayakan shawl :)
Aug 7, 2011 // 2:10 PM

sumpah ! bersih gila muka saraa ! haha . cant believe it :P
ececeh . poyoo pule ! 
saraa dah start menggedik lah ni enn :P ahaha :D
act , ingat nak je pakai shawl ni time party with sir chin last saturday 30.07.2011 .
but , tak jadi la pulee :3 hehee :)
baju still same , but , saraa just pakai syria biru tuu . 
sat na cek upload gamba'y ..

loooooooooooading .... 

haa . ni laa . kecik je lah yee . buat ape nak besa2 -.-' 
hee . yang comel pakai syria biru tu saraa . macam tak kenal pulok dahh --'
and , yang sebelah tu lah sir chin . *ingat kan single , tengok fb dia . alamakk , dah ade aweqzz le pulee -..-
melepass . haha :D* 
SATU PENGAKUAN !
 hadiah tu , saraa balut time jugak ! hehee :3 malas sangat nak balut kat rumah . *alasan je nii . tak reti balut pon sebena'y ni yadoi . hehee :)*

so far , 'party' tu berjalan dengan lancar .. ehh , nak tengok tak muka BFF saraa kat dalam kelas ? nak la nak laa :3 hee . sat laa , cek upload lagi :)

loadd ..
haa , yang ni BFF saraa :) 
name dia SWAPNA ! sorry , she's taken by ISWARAN oke . 
budak pandai nii :3 hehe .

haa . yang ni pun BFF juge .
name dia SHAFIZA IZZATIE
still single . but , hmm entah laa . susah kebeno nak becite pasal minah korea ni . 
HA ! senang cite , 'beliau' ni kekasih hati KIM HYOON JONG . <-- betol ke name'y ?
haha ! korea je lah kau zaty oii . 
*ambik masa 4tahun nak ingat spelling nama dia ni :) hehee.*

ni lagi sorang . the only chinese girl in my class . 
LIM SIEW LENG . single ? err , ye lah kott . 
suka sangat kraf tangan . and , haish . 
saraa suka la kawan sama dia ! hee :3

and , ade lagi sorang kawan saraa . maof lee . tiada gamba bedua dengan'y . 
hehee :3 pemalu kate . oke oke . 
nama dia NUR ADILA ZAHARI .
nak kate kuat agama , boleh laa . 
idak le kuat kebeno . hha . sorry dila :) 
ops sekejap ! ade gamba dia sama sir chin . sat naa~
haa ~ ni lee nur adila nyeww . 
lawa ke idak ? idak le tu enn . haha :D

korang perasan tak , saraa , zaty , adila pakai baju warne merah ? macam bejanji la pule . 
padehal ? idak nye bejanji sakann . hhaha :D

nak tau mamat macho hemsem lelaki melayu terakhir kelas saraa ? 
SAT ! saraa upload jugaa .
yang baju hitam sebelah saraa tu , MUHAMMAD AZIZUL HAKIM . our ketua kelas yang paling tak bertanggungjawab sangat .. haha *sorry zizul :3
yang sebelah tu , ala yang pakai baju merah juge tuu . 
MOHD.HAZIM bin AHMAD
tak taw nak story ape pasal mamat ni . hahha :D 

haa . yang ni laa budak2 perempuan kelas saraa . ade lagi 2orang yang takde cause kene p tusyen . MALARVILI and MANGALA ROOPINI
india juga :P
haha :D

the end of this party , kitorang jalan p hanta KFC and CAKE for PUA JAYSON
fuhh , sumpah penat . BUT .
BEST GILAAAAAAAAAAA !
haha :d lastly , kitorang p pulak anta siew lim ni tadi . and , kitorang maen dngan arnab dia . 
nak tengok how my reaction bile first time pegang arnab ? kejap ye ..

hah . ambek kau , sikit punye ayu laa muke si saraa ni haa . haha :D
since that , always berangan nak bela arnab .
haha . poyo jakk . 

oke lah . ni je nak story oke . 
OPS . wait for a minute . 
saraa nak tunjuk kan cake untuk sir tuu . 
haa . jangan maen2 . sedap gilooook cake nye ni :) swapna yang pilih oke . 
hehe :) oke laa , sampai sini jaa . daaa~