<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
muka di hari raya *ape ni sara -.-' baru nak upload !!
Sep 20, 2011 // 3:33 PM

sorry kay :)
baru nak tayang gamba raya :P
ape de hal , saraa bukan;y HOT macam korang kan , asek nak update blog je -.-'


dah seminggu break , tapi . sikit pon aku tak boleh nak lupekan kau :(
ape yang aku buat , aku try taknak ingat kat kau . 
tapy :'( 
Allah je yang tau perasaan aku macam mane sekarang :(
and , thanks for all my cousin yang selalu kuatkan semangat aku :(
hmm , thanks korang :(

jujur , masuk harini , dah berape hari aku tak makan . 
semalam adelah makan enn , tapi . 
tak lalu . 
makan KFC pulak tu . 
lagi la teringat kat awak :'( 

saraa try dah nak lupekan awak . tapi , setakat ni memang tak boleh :( 
takde sorang pon tau perasaan sara macam mane .
hmm :( sara nak doa awak balik kat sara pon tak boleh . 
awak dah dapat balik kebahagiaan awak . 
sara taknak rampas lagi . 
maaf , 
sara buat awak menderita hampir 5bulan :(
tapi , sara taknak pon mirul menderita couple dengan sara .
sara just nak mirul lupekan dia . 
tapi sara failed !
hrmm , ni lah balasan sara rampas awak dari dia :(
takpe , sara terima dengan redha k :) 
thanks buat sara hari2 senyum dalam mase 5bulan ni .
awak ade setiap kali sara perlukan awak . 
sumpah , sara rindu awak . 
sara nak sangat sentuh pipi awak , duduk depan awak , then tengok awak senyum depan sara .
tapi sara seda . tu semua bukan hak milik sara lagi . 
takpe lah mirul . 
sara doa mirul bahagia dengan dia k :(