<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
nak marah sangat pon tak boleh . ape pon . thank you :)
Sep 5, 2011 // 5:26 PM

kita baru je beraya kan kan?
and mood pun dlm mood raya lagi.
raya kedua : aku naik moto dgn kaklong kesayangan pergi beli aiskrim.
then kaklong pun saje lah lalu dekat kg belah mak dia.
tp aku jugak yg mnx and aku taktau tujuan nya apa.
lalu kt situ mulut aku bercakap :D tp hati ku terdiam mcm patung.
kenapa kg kite kene dekat2 eh? 
Ya Allah, hanya tuhan yg tahu perasaan aku masa tuu.
aku tgk dlm rumah atok arbi, hmm
raya tahun lepas balik masuk dlm pale otak aku ni,
dia bg air kt aku, time tu dia tnye acu, "cu, air sape ni." acu ckp air ya. lps tu dia diam. haahaha
then aku pun dah kelam lah sbb time tu dia betul2 kt blkg aku. yelahh mane penah ckp dpn2. aku siku tgn atin, atin pun buad lah terbatuk2. lps tu dia pggl ya! aku dah cuak. aku pusin tp aku tunduk. yg aku nmpk hanya tgn dia yg mcm perempuan. hahaha :') ya Allah seronok nye mase tuu. aku terpakse pgg bawah cawan sampai nak jatuh air tu. yelah dia dah pgg tgh cawan tu kan. hahaha. then aku salam mak and adik dia. ehh itu dah biasa :P hahha. tp sikit pun aku tak tgk muka dia
kenapa ehh? sbb aku takut, takut sgt nak tgk muka dia, hehe.
awak,, masa tu saya pakai baju hitam kan, tbe2 mak saya beli tudung pink, awak pulak pakai baju pink, and awk saje pakai samping hitam kan? sampai acik2 sy ckp berjanji ke korg ni, padahal kite mmg nak elak dr warne same kan? hahaha lps tu mlm tu dia hantar pizza dgn tiah dkt kg aku, kaklong pggl keluar. then aku pun keluar lah dgn selubung tuala kt atas kepala ni. hahaha. dia cuma duduk tgk aku ats moto dia. tp aku tetap tak sempat tgk mukanya. :) lps tu aku mnx hp dia melalui kaklong, mase tu first time aku pgg hp dia, aku tgk gmbar2 aku dlm hp nya. :) mase tu yoi ckp ya, bkk mesej, bukak mesej, mane tahu curang kee. lps tu dia kate alaa check lah semua msg awk. lps tu tiah kate check lah mane tahu ade mesej bdk blkg rumah ke? hahaha lps tu dia kate heyy, bodo ke? hahaha. tergelak aku mase tu tp dlm hati panas lah jugak tp aku tahu tiah main2 :)
yelahh aku pns pun sbb aku mmg tak pernah txt sape2 kan. then dea dok gurau2 abg sayang abg sayang dgn yoi. haha. lps tu aku tgk jee moto dia balikk.
hahahaha tahun lepasssss je tuu. skrg dah takde pape punn.
SARA: kakak harap sara tak marah if sara baca post ni. 
kita boleh post apa2 kan dkt blog kita sndri, 
and tak salah kan kakak post pasal org yg pernah kakak sayang,
dulu Allah pinjamkan dia pada kakak :'( 
dan skrg Allah pinjamkan dia pada sara :)
kakak syukur sgt walaupun cuma satu tahun Allah pinjamkan dia pada kakak...


 
tp skrg,, emmm. :)
utk SETH TAN saya : awk,, kerana saya takut, sy diamkan perasaan ini. 
kerana sy tahu sy tak layak, sy diamkan perasaan ini
dan kerana Allah yg bakal mengatur segalanya juga sy diamkan perasaan ini :)
wahh sastera! tp terimakasih awk sbb dah buad perasaan sy dkt MAMF yg dah menapak sejak dr sy form two tu hilang sikit2. thanks btw :) sy tahu mgkn sy mmg bkn utk awk, tp tak apa. sy pasti tuhan dah aturkan sesuatu untuk saya :)


sorry to say la . but , kaka . just lupekan ape yang dah lepas oke . 
saraa pon dah banyak kali mintak maaf kat kaka . 
kaka je yang taknak bagi any responds . 
its oke . 
ape pon yang kaka buat , tak kira la menguntongkan saraa or merugikan saraa ,
saraa maafkan . saraa halalkan .
macam title , nak marah sangat pon tak boleh . 4bulan lebih saraa dengan mirul , saraa banyak belaja bersaba :) 
saraa harap kaka doakan yang terbaik untuk kitorang . tu je . bukan menyumpah nyumpah kitorang kat belakang . 
and , saraa harap . Allah bukan saje pinjamkan Mirul untuk saraa . saraa nak Amirul jadi milik saraa dunia akhirat :)

thank you HANI FAZIRA :)