<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
E.X.A.M !!!!! arghhh -.-
Oct 18, 2011 // 2:14 PM

assalamualaikum bloggers :)
*dah lame tak bagi salam kat blog ni . hihiii ..

now , dah masuk musim exam -.-' 
HONEYMOON form 4 ni dah nak habis dahh . 
insyaAllah jumpe lagi tahun depan di SMKTIS :) 

harini story best sikit *bagi saraa laa .. 
as usual , memang saraa bawak air pergi sekolah . almaklumlahh , sekarang ni cuaca panas , soo , better sedikan payung sebelum hujan kann . daripada kene sakit teruk sebab berpanas , baik kita elakkan . *ceceh , saraa dah berceramah . ahhahaha*

pagi tadi kelam kabut sangat , dah la bangun lambat -.-'
baju sekolah pon belom gosok . aigooo~
so , cepatcepatlaa buat ape yang patut . 
mandi , gosok baju , breakfast pon tak sempat :'( 
tapi , nasib baik dah ready kan roti as bekal ken :)
bawak makanan dari rumah lagi best . makanan kat kantin MAHAL NAK MAMPOS ! 
hahahaha . 

then ayah offer kan diri nak hanta pegi sekolah , TERIMA KASIH AYAH .. 
dalam kereta pon baca la sikit2 pasal agama islam kan .. 
then sampai sekolah , jumpa kawan2 macam biasa ..
masuk kelas , minum air and ! 
alaaa , ade semut dalam tu :'( boleh tak seda pulak time isi pagi tadi ..
menurut fakta , kalau minum air yang dah dimasuki semut , kita akan lupa . 
betol lah pulak fakta tuu ..
ape yang sara baca pasal agama islam all hilang :(
alahaii , sabar je laah . 
tapi , alhamdulillah la bole jawab dengan sedikit 'bantuan' . hahahaha 
korang tak payah la tahu bantuan tu ape oke :)
sampai sekarang ni , semut punye bahan kimia tu macam ade je lagi dalam badan ni . 
otokee~ 
hmm , pening nye kepale :( malam tadi demam . 
*sara kene marah dengan ahmad khusairi sebab taknak makan ubat !* 
oke lah , sampai sini sajaa .
sara nak layan lagu BOYFRIEND pulak . hehehee ,
byebye bloggers .. ASSALAMUALAIKUM :)
*tak jawab dosa ....