<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
jom kita mengucap banyak-banyak .. astagfirullahal-azim ..
Oct 19, 2011 // 2:20 PM

Anak kan anugerah Allah s.w.t pada setiap hamba'y dimuka bumi nii . tapi , kebelakangan ni ,, banyak sangat kes buang anak . astagfirullahalazim .. kenapa parents baby baby ni buat diorang macam tuu ? kesian baby ni kan . lahir dengan cukup sifat , tapi .. akibat dari perbuatan manusia yang kejam ,, diorang yang jadi mangsa :'(
kepada anda anda yang rasa'y sedang menghamilkan anak anak yang tak berdosa ni , buangkan la niat anda nak menghukum anak anak ni jauh jauh kk . berdosa besar tahuu~ first , korang dah berzina . zina tu kan dosa .. besar pulak dosa tuu . kalau dah berzina , confirm korang menipu parents korang kan ? mane ade anak yang mengaku dia telah berzina .. then , korang buang pulak anak ni , buang je dah satu dosa , kalau anak tu mati dalam keadaan korang penyebab kematian , lagi lah berdosa sebab membunuh ... ish ish ish , korang tak takut dengan azab Allah . kalau Allah tak tunjuk kan azab'y kat muka bumi ni , korang takkan terlepas dari azab di akhirat yang lebih memeritkan . bertaubat lah oke .. kat sini saraa nak kongsi antara gambar2 baby yang jadi mangsa ..
*tengok gambar ni, Allah jadikan bayi ni sikit punye comel , tapi , disebabkan nafsu yang tak terkawal , bayi ni jadi macam ni ..*
* haa! yang pulak dibuang kat tepi jalan ! Ya Allah , kejam nye siapa yang buat macam nii . bayi yang baru lahir patut'y disambut dengan baik .. diletakkan elok elok di atas katil bayi , bukan'y kat atas jalan tar yang kotor ni . lagi lah kalau panad , kita pon tak tahan kan . inikan pulak bayi yang kulit'y nipis , halus .. KEJAM ! *

saraa tak sanggup nak tengok baby baby ni dibuat macam ni . ape lah salah baby ni kann .  
sampai sini saja :) thanks for reading ^^ 
aligato ozaimas taa ! 
hehee :)
assalamualaikum ...

*ops , lupa pulak . A, tercapai jugak hajat sara nak tengok kau pakai songkok kat sekolah . Alhamdulillah*