<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
jop kita bercerita :)
Oct 20, 2011 // 5:51 PM

assalamualaikum bloggers :)

everyones mesti ada kenangan manis kan ?
hm , so do me !
banyak sangat kenangan manis yang sara dapat sepanjang 16tahun hidup . sebelum kenangan manis tu datang , mesti kene tempuh banyak cabaran kan ..
oke , ade yang sara nak kene story :)

kenangan ni happen time sara darjah satu .
arwah atuk belikan basikal ..
mase tu memang bayak sangat basikal yang ada kat rumah , sara punya .
tapi , basikal yang baru beli tuu memang sara beria sangat nak . merengek siang malam nak basikal tuu . 
then hari yang arwah atuk belikan tu , sara merajuk taknak pergi sekolah . 
tapi pergi jugak , terpaksa *takut dengan arwah atuk . arwah atuk garang taww :)
then balik sekolah tu , tengok arwah atuk takda . tanye nenek mthen mane atuk pergi , nenek tak tau ..
then dalam 6.30 macam tuu , arwah atuk balik . 
tengok dalam kereta ade basikal tu .. dalam hati gembira sangat ^^ 
then main basikal tu . round 1 kampung , and . 
tiba2 jatuh pulak :'( 
dah berdarah kaki ni . parut'y ada lagi . 
tapi masa tu , tak fikir pasal kaki dah . fikir basikal je . 
almaklumlah , basikal baru kan :) huhuu ..
then malam tu pulak atuk bawak pergi makan kat tepi pantai . atuk , nenek , and saraa . 
fuh , best gilaa .. syok sangat haritu . sampai bila2 pon takkan lupe la weii .
basikal tu sara jaga sampai darjah 6 . start form 1 , tak guna dah , basikal budak kecik katekan . hahahaha 

oke , tu je saraa nak story . 
kenangan indah paling best untuk saraa . 
tak tahu la best ke tidak untuk korang kan ..
 oke , sampai sini saja . 
byebye ,assalamualaikum bloggers :) 
loveyouu . muahmuahmuah :*