<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
kawan2 , thanks babe ♥
Nov 30, 2011 // 2:09 PM

♥ assalamualaikum :)
hey korang . nak tahu ? saraa ni jenis yang mengadu , ape je yang jadi , mesty mengadu kat kawan2 . and , alhamdulillah . kawan2 pun sudi jadi 'kuli batak' mendengar semua rintihan tuu :P hahaa .. 


macam kes semalam , sara mengadu kat yuyun , mengadu kat swapna .. nak mengadu kat zaty , tapy takut kene marah lagi , soo tak jadi :) hahaha .. pantun tuu :P belog ni pon jadilah tempat nak luah perasaan .. 


yuyun  kata baru kene dua kali takkan dak fedapp ? yes , memang takkan fedapp , tapy nak berehat . ecehhh , ahahah ... belah laa kau berehat saraa . kau layan lagu makna cinta ni sehari suntuk rehat mendenyaa -..-


swapna  kata biarkan dulu .. semerff maybe dalam mood marah , soo bia dia chill slow slow . lama2 okela tuu . hopefully darling:)


di tweet , linda  pulak bantai kata acanii --> beb ! kau nak suroh aku nanges bace blog kau ape ? pe sedihh gilerr :'( ayat kau mmg terbaikk sayang :)   haha . belaaah kau ayat aku terbaik . kalau send kat cikgu normawati , gerenti kene reject ! ahaha:D btw , thanks linda sayang then linda cakap lagu makna cinta ni best . memang la best weii , kalau tak best ,, takkan la aku nak layan lagu ni puas2 ? haha . apa la kau :P 


okayy , kat bawah ni saraa paste kan lirik lagunya okayy :) selamat menyanyi :) saje letak colour tu sebab ingat kat dia :')





Lirik Lagu Terbaru Acha Septriasa – Makna Cinta (Ost. Menebus Impian)
Berdiri ditempat ini
Sepertinya terjadi
Yang ku takutkan
Tiba waktunya
[*]
Kau pegang erat tanganku
Dan berkata tinggalkan aku
Bukan saatnya untuk bersama
[**]
Aku mau yang terjadi
Semua takkan sama lagi
[***]
Meskipun hatimu tak lagi
Menemani diriku ini
Aku bisa yakinkan
Cintaku takkan hilang
[****]
Sisa hati tetap ku simpan
Melewati ribuan malam
Aku bisa bertahan
Cintaku takkan hilang
Back to [*][**][***][****]
Back to [**][***][****]
Cintaku takkan hilang
Takkan hilang

♥thanks for read :) LIKE banyak kali ehh kalau best ! ahha , meraih simpati pulokk . iye laa , iteww tau iteww tak HOWT >.<