<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
HAPPY BIRTHDAY sayang :)
Dec 6, 2011 // 9:27 AM



♥nurul azwani bt abdul aziz
♥94120610****
kampung tok muda, kapar

♥derr , first of all . HAPPY BIRTHDAY again ! haha . aku pon dah tak terkira berapa banyak kali aku wish kat kau ni weii :) ape pun insyaAllah aku nak capai target aku wish 100x kat kau manja :) hee :) HAPPY BIRTHDAY lagik skaly :3 


yuyun , memang tempat aku seriously nak manja2 gilagila geli :) haha . susa senang , kau ade kan sayang :) kitorang 'couple' since aku form one and dia form tu :) break ? pernah laa . ala , setakat 2 3 kali . kalau couple laki pompuan ada tahan lama cani ? haha . even break sekejap , curang tu yang lama ♥ kan yuyun kan . dia ahh , banyak kali curang betull . geget kang :D haha .. dia banyak bagi semangat kat aku weii . aku pun tataw napa , serious aku sayang gilak kot kat minah nii . sakit hati cano punn , dia tetap dalam hati :) gaduh besa mana punn , dia tetap dirindui ♥ wahh , ayat jiwang lagik ! hahaha .. she's the best :) dalam banyak2 kawan yang lagik tua dari kita , SHE'S THE BEST . BEST IN THE WORLD(Y) .. dia , kalau tak sakitkan hati aku , memang tak sah :) memang laa . kata kawan kan :) aku pun banyak sakitkan hati dia . dari kawan and bf , memang aku ni tak odoh sangat sampai nak pilih bf :) haha :D malam tadi kau cakap hope aku kekal dengan dia kan ? okayy thanks :) and , seriously aku harap ini cinta terakhir kita . cinta mati kita yuyun . aku taknak kau dengan aku terluka lagii . lagi2 kau , aku baru 2kali kene , takpa :) haha . *cehh , takpa katanya :P * yun , aku nak sangat and , the biggest wish aku is , aku dengan kau kawan sampai mati . haha . kalau bole , kahwin pun nak sesama :D mati pun sesama :D memang cinta mati ahh kat kau gemuk :3 kalau ada anak pun nama nak kene sama gak . nati diorang besar , biar kita kahwinkan je . takyah carik jejaoh . hahaha :D *merepek dah aku nii :) * sayang kau >.<