<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
kita sedihh :(
Dec 21, 2011 // 4:31 PM


hoii korang . tengok lagi ehh belogg kita yang entah la , nak kate buruk , macam lawa je :) haha . perasan sekejapp !
err , bad news untuk kita dengan boyf kita nii , phone kita rosak ! *baguuuus gila kau saraa :) HAHA ! 
malam isnin haritu , time tu tengah text dengan AHMAD KHUSAIRI .. tetiba la pulakk phone kesayangan kita tu buat hal . dia bole pulak nak stuck2 gituuu -.- apa lagii , cabut la baterynya kaaan :) but :'( time ni la paling sedih kawkaw . phone tak bole nak onn woo ! lepas tu geram sangat .. apa lagi , mulalaah aktiviti mencampak phone :) har har har -..- pun tak boleh nak on .. ambik keputusan , nak tanggalkan segala baju yang dipakai oleh handphone tersebut . malangnya , kita ni bukanla belajar pasal nak mengubah suai phone . kita ambik pisau , cungkil je la mane yang patut . dah puas mencungkil , pon tak bole . pasrah dengan keadaan tuu , ambik bantal tidur .. aegoo ~ esok paginya try lagi , pun sama tak bole . last , fade up dahh . haaihh , ambik keputusan , hanta p kedai . *dah la duit tengah takde ni ! soo , i must wait for a week .. magoshh , harap2 la ada insan yang sudi nak menderma ke tabung handphone2 bersatu ni . hahaha :D 
soo , kalau kawan2 yang baca update ni , seriously im sooooooooooooooooooooory sangat2 weii . phine yang salah , bukan aku :/ soo , maafkan aku ye wahai sayang2 ku sekalian .. loveyaaaa :)