<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
sakiiiiiiiit :'(
Dec 5, 2011 // 9:10 AM

heyy korang :) first nak tanya ! korang nak takk saraa buat tuto untuk blog ka , apa ka ? kalau nak , kasi PM sama saya dekat Muka Bulu okengg ? haha :D 
#gila gelak sesorang :P


okay , berbalik on the title , waa (menangis) kita tengah demam :( harini masuk hari yang ke err , baru dua hari ! haha :D time time demam ni , teringat dekat kengkawan . haha , (time ni baru kau nak ingat saraa ?) kalau sakit kat sekolah , mesty kengkawan ade je yang perasan . and , first thing yang diorang akan buat is carikkan UBAT ! ubat ? erghh , peliss la wei . not , my style la makan ubat ni . (cehh , gaya macam ape je kan :P ) then kalau depa dah penat2 carik ubat tu and sara pulak tak makan , memang sah kene marah . haha . ade satu ayat yang memang seriously berlegaaaar dalam kepala hotak ni 'wei sara . asal kau ni penakut sangat nak makan ubat haa ? tah perangai sape la yang kau ikott !' haha . well derr , actually bukan takut tau . tapi bagi aku , makan ubat ka , pergi kelinik ka , sama jaa . lama2 sakit tu sembuh gak kan ? buang duit jaa ! haha . lain lah kalau penyakit yang betul betul serious and boleh bawak mati enn . yang itu memang wajib kene pergi opistal and makan ubat .. haha . lagi pun , saraa ni memang jaaaaaaarang beno nak sakit . so , kalau dah sakit tu , memang sakit bebetol . even sakit gilaa , ubat takkan dipandang apa lagi disentuh okayy :) and , sara ikut perangai ayah ! muahahaha :D apak borek anak rintik :) ahaha .. 

hee :) #ni dah start nak menggedikzz .. malam tadi , orang sana tu suruh kita call dia jap . (ya Allah , credit tinggal sikit je kott) tapi takpa , demi dia , kita call jugak . commmmelnya suara dia ! rasa macam nak otp hari2 je . haha :D dia pun marah sebab kita tak makan ubat :P #ehh , bia lah . kita yang mati , bukan awak . haha . taknak cerita pasal dia . nanti korang cakap ape pulak -.- yang penting , im hoping he's the last . birlah dia jadi cinta mati sara >.<