<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
twilght♥
Dec 2, 2011 // 11:06 AM


♥ heyy korang >.< dah tengok Twilight Breaking Dawn Part 1 ? belum ? tff , kesian :P haha , saraa nasihatkan , tengok harini okayy . seriously best gila weii :) saraa tengok haritu time first day dia kelua 24112011 . dengan cikgu aizat , yuyun , dekat LFS kuala selangor tu . ala , yang dekat belakang tesco laa . sara, cikgu and yuyun pun tak pernah pulak masuk LFS kat situ , soo , try je la kan . okay , first komen , LFS kat situ lagi best dari kat Centrepoint ! hahaha :D jangan la tanye kenapa :P dah tengok tuu , kitorang decide nak pergy Bukit Melawati , melawat 'rakan dan taulan' yuyun♥ *monyet* ! ahahah :D so , lyan lepak je la kat situu . sara ni dah la benci kat haiwan , tapi takpe , lepak je la kan . rasanya sepanjang kat situ , muka sara yang paling "tanjat boboy* kata yuyun . hahaha :D then tetiba hujan -..- so , otw balik tu . dekat sungai buluh kot , hujan dah reda . so , cikgu kata lepak pantai sat . soo , lepak aje loo.. kat pantai , ingat kan nak beli present for mumy birthday . ingat nak beli kura2 kecil or ikan laga . but tak jadi .. first , lepas dengar    explainpenjual tu , rasa macam susa nak jage .. second , membazir :) haha .. soo , dalam pukul 630 cantu , kitorang gerak balik sebab sara tak bole sampai malam :( kalau tak , dah makan dengan cikgu dah :) hee .. okayy , tu je nak cerita :) 

♥ ni gambar masa kat pantai . belakang tu sikgu :) omaii ja :3

♥ni pulak wallpaper twilight tu .. *Jacob , iloveyou♥ ingat lagi tagline dia ,, IF YOU KILL HER YOU KILL ME ! ahaha ,, mesti korang ingat tagline tu untuk bella kan ? tapi sebenar'y tidookk . nak tahu ? pergi tengok cepat ! ahaha :3


PESANAN : untuk kawan2 yang baca ni :) kalau you all ada twwet , follow lah saraa . insyaAllah saraa follow balik :3 
 <-- ni tweet sara :3