<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
COUPLE ?
Jan 31, 2012 // 4:12 PM



kfine . must be lah everyone know what is couple actually kan -.-
sekarang ni ramai betol yang tengah bercouple ni kan . *including me* awal tahun kan , macam season pun ade^^ haha . kaka selalu cakap , kenal bf kita tu elok-2 . fikir masak-2 kalau betul nak couple dengan dia . hmm , betul ke ?

syamir , first couple aku for 2012 . sape je yang harapkan bf dia tuu jahat -.- kalau ade , please bunuh aku . ahhaha :D so korang , actually , aku tak tahu nak update ape sebenoonye ni . so , aku bantai update je lah k . harap korang faham sihh . okeyy , blog , fb , tweet . semua aku masuk , story pasal couple ! thats good yaw ! aegoo~ ni belum aku masuk formspring aku , kot kot banyak pulak yang tanye khabar kekasih hati aku tu . haha*geli dohh:P* sumpah aku sukaaaaaaaaaaa sangat tengok couple-2 yang bapak ahh gila sweet . *takpe saraa , kau SPM . ingat tuu* aihh , bila lahh turn aku kan ? wengzz . date dengan buah hati ? ade , 2kali . tapi tak sampai sejam . tak pe , biar kejap . janji hubungan kitorang kekal lame . InsyaAllah:)
malam tadi , text dengan dia . tanya lah kan apa dia suka selain ayam goreng . dia cakap dia suka CEKELAT KEBERI . aww omeyynya kalau dia cakap depan-2 acantuu~ erghh , rinduu kot dekat dia . hopefully sabtu ni dapat jumpa dia ! amin amin~ 

b , iloveyousomuch. ihopeyouthebestforme . aminn