<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
hiraukan post tadi -..- *dah delete punn ^^
Jan 16, 2012 // 4:22 PM


haha :D ape ni saraa ^^ tak tetap pendirian betul -..- haish anak sapa la ni -.- 
sara sebenarnyaa , dalam diam , suka kat sorang budak cina nii . tapi , sebelah lagi hati sebenarnya berminat dekat seorang hamba Allah bernama Ha*** .. haha . sorry , nama dia , biar hati ni je yang tahuu kaykay ^^ 
dia satu taman dengan saraa .. naik motor modenas ^^ *hikhikk , korang yang satu taman dengan saraa kalau tahu , diam je ehh* 
hari-2 mesty nak ushaaaaaaaa je budak nii ^^ wengzz , single ni ^^ haha :D tak tahulah kenapaa , asal dia senyum je , Ya Allah , semua masalah hilang . malam tadi , text abang zam , merengek kat dia nak number ha*** nii , tapi tak dapat . aihh kesiannya akuu :( korang nak cakap perigi cari timba ? hmm , well . actually , ayat ni saraa dapat dari TV . 'zaman sekarang takde dah perigi-2 nii . pulas je paip , keluar la airnyaa'.. hahah :D 
okayy , disebabkan saraa ni perempuan , saraa ade laa perasaan malu nak tegur dia walaupun sebenarnya kita ni agak brutal ^^ haha :D *perasan pulak :P 
Mr. Ha*** , tak tahu lah nak bahasakan diri ni apa . guna nama je lahh kayy ^^ senang dan lebih afdal ^^ senyuman ha*** tu kann , Ya Allah , tak tahu nak cakap macam mana .. memang saraa cair kott .. *muka tak tahu maluuuu~ 



*sekarang fokus pada CINTA ALLAH ^^