<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
kemain lagi kau mengata akuu kaaaaan :)
Jan 28, 2012 // 3:26 PM


amboi amboi kau ni perempuan . dah la tak bagik salam , tetiba text aku pepagi buta marah-2 aku . hebat kau yee ^^
sekarang kalau kau bace post aku ni , aku nak tanya kau . kau ni girlfriend dia ke ? wah wah wahh , mengalahkan gf betol . kau tanya aku macam kau ni paparazi . ape aku buat dengan dia . wehh , jangan laa menunjukkan sangat yang kau jealous ! aegoo , be matured okayy . then , dah puas kau tanya , of course lah aku jawab kan . perhhh kau punya tak percaya cakap aku , macamlah kau ni kakak aku . aihh nasib baiklah aku ni takda kakak kandung , kalau ade , confirm  aku dah boleh same kan korang agaknya . teen , aku faham kau sayang dekat dia kan ? aku pon , tapi , kenapa aku boleh lupakan dia . kenapa kau cakap kau tak bole hekk ? anehhhh . dah laa teen , lupakan lah sang ex-bf kau ni yee ^^ aku faham perasaan kau . tapi kalau kau bukak pintu hati kau terima lelaki lain , mesty kau lupakan dia jugak one day nanti kk . 




harini , dah 3hari tak jumpa dengan kekasih hati :( hmppp , b , imissyou! semalam langsung tak text sebab dia takde credit . kita lah yang call dia . ahaii besnyeww! dengan suara omeii dia ! uhuuu , kita suka ! emm , act hari rabu kita dengan swapna p jusco jap .. beli present for teacer Prema . dia nak kahwin dahh ! huhuuhuhu !  then pukul 2 kita masuk wayang dengan seorang hamba Allah . journey 2 : the mysterious island . then dah habis tu , sayang kita ni text kate nak jumpa . hmpp , kita pon okey jeleww . jumpa , dia teman tunggu bus nak balik . meet tak sampai 10minit ! ahai takpaa , lain kali ade masa lagi kann ? InsyaAllah :)