<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
something that i forgot ? oh goshh -..- hope he will be here to share it again :)
Jan 23, 2012 // 4:01 PM




last two nights*maybe* i call him . okeyy fine . tu biasalahh okeyy sayang :) 
tetiba dia cakap dia ingat waktu kecik-kecik dulu . waktu mak jaga aku . aihh , aku pelik . wife untuk ayah Lokman pernah jaga aku masa kecik ? kenapa aku tak ingat langsung ni -..- yess , memang aku tak nafikan aku dengan Ahmad Khusairi bin Lokman dah lame kenal . tapiiiiiiiii , kenapa dia kata mak dia pernah jaga aku time kecik ? wah wah wahh . lain dah ni .. sumpah muka aku dah lain gilaa kot time ni . muka pelikk . boleh bayang takk ? hahaha :D kalau tak boleh tu , alhamdulillah ! hekhekk ^^
then dia cerita lah macam-macam . *aku dengar je, ingat tak pon sebenanya* . bila dia tanya ingat ke tak , jawab je laa ingat ! hahhaa . takut dia marah je :3 hekhekk :) 
everyones know kan aku dah break dengan dia ? kenape aku rasa macam aman ye masa2 single ni ? Ya Allah , ape dah jadi ni ? kenapa aku rasa aman ? kalau tidak , before this mesti tak tenteram je .. kenapa niiiii ?