<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
Ya Allah
Jan 19, 2012 // 3:47 PM




 CINTA ?? 
hmm , rasanya everyones know bout it rite ? 
sedihkan kalau orang yang kita cinta , kita sayang , bukan lagi milik kita . dan kita , mampu menyayanginya dari jauh .. tu lah yang Saraa rasa .. maaf , Saraa tak sepatutnya ungkit hal ni lagi . tapi percayalah , semua ni Saraa lepaskan apa yang terbuku dari hati ^^ 

AHMAD KHUSAIRI BIN LOKMAN 
nama ni tak pernah pudar dalam ingatan Saraa . setiap saat kalau terleka , mula lahh muka dia muncul . kadang-kadang penat jugak . tapi , nak buat macam mana .. kita tak boleh kawal ... sebelum ni , Saraa tak pernah rasa macam ni . break ? alah tu perkara biasa .. tapi dengan Ahmad , biasa bertukar jadi luar biasa .. ape nak buat . dah nasibb .. tapi , Saraa bersyukur .. dia still nak contact dengan Saraa . Alhamdulillah . pernah terdetik nak menjauhkan diri daripada dia . tapi , jujur Sara cakap Saraa tak mampu .. rasa macam lain sangat kalau dia takde dalam hidup .. *hei Saraa ! dia bukan milik kau lahh !!* ye hatii , aku tahu dia bukan milik aku , tapi tak salahkan kalau aku still nak sayang dia . bukannya aku mengharap , tapi entah laa .. cemburu dengan GF dia ? weii , of course lah ada kann^^ tapi , dah jodoh Ahmad dengan GF dia , nak buat mcam mana kan . kita teruskan hidup yang ada^^ *wahh Saraa , pandai kau bercakap , hidup kau tuuu diteruskan ke ??* ehh , mestilah aku teruskan , kalau aku boring sekarang ni , mesty aku habiskan baca novel cinta^^ best jugak , kadang-kadang meleleh air mata .. haha , punyalah menghayati novel tuu . hari ahad 15012012 Saraa pergi jusco . jumpa dengan Ahmad . mula memang taknak layan dia . tapi , mulut ni gatal sangat -...- tak tahu macam mana boleh jadi , kitorang berpegang tangan . *Ya Allah , ape aku dah buat ni..* memang tu yang Saraa ucap . Saraa tahu , memang haram perempuan menyentuh lelaki yang bukan muhrimnya . tetapiiii ....... waktu kitorang dlam keadaan tangan bersama , Saraa bahagia . Demi Allah Saraa rasa BAHAGIA sangat . bahagia yang tak terucap ! tapi , bahagia tu sekejapp . bila dia masuk kerja , bahagia tu lenyap .. tak apalah , sekali pun cukuplahh . at least dapat puaskan hati Saraa yang rinduu kawkaw kat Ahmad . balik tuu Saraa menangis . *MENANGIS??!!*  yeah , dah lama tak mengangis sebab lelaki . paling last pun Muhamad Amirul .. *sekarang Saraa adik Mirul^^* okeyy stop ! dah Saraa . teruskan lahh berangan dengan Ahmad Fantasi kau tuu . lepas ni , belajar okeyy .. kau nak SPM kan ? okey , shayok Saraa ! 

*psst:/ lagu dekat belogg ni untuk Ahmad