<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
Feb 26, 2012 // 1:23 PM



heyy , thats all is over :/

single ?  hmm , yeah :/ sedih ? of course . semalam , time tu kat sekolah , saraa tengah main hujan. ambik phone , text dia 'kita break' . dia taknak , but , dalam hati saraa . saraa dah taknak seksa dia *kott. dia tak sayang saraa :) ALhamdulillah , dia mengaku . dia jujur , tak menipu . 

then lepas balik sekolah , ikot my mum and dad p jusco bukit tinggi . saja ajak mum dad lalu depan polo . nak usha Ahmad , alhamdulillah . nampak dia . dia tengah busy :) tetiba , terus rindu :'/ aegyooo~ dia dah jauh dengan saraa :/ taknak reply text saraa pun :'<  ahmad , kenapa mcam ni ? saraa sedih tahu . dulu ahmad ada , now ahmad takde , rasa lain je hidup :/  rindu sangat sangat sangat dekat dia Ya Allah :/  harap ahmad tahu :) 

IMISSYOU AHMAD KHUSAIRI B. LOKMAN :>