<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
hai ^^
Mar 20, 2012 // 11:43 AM

k harini , sat lagi pukul 2 pergi lapor diri kat BALAI BOMBA SUNGAI PINANG :) latihan pusat untuk KEM NEGERI KADET BOMBA DAN PENYELAMAT SELANGOR :> wahahaha , kene marah dengan ayah :< ayah kate , "kau tahun ni nak kem ke nak exam ? ingat la sikit" herr , sabar je la :> keep smile saraa ! tak saba ohh nak pegy ! dapat jumpa alia ! wihihihi :> k skrg aku rapat dengan budak kecik sekor ni :> kitorang kenal time kem haritu , [kem daerah] pehh kalau dia melatah , memang tak jadik hape -.- HAHA . k alia , lebiuu :* 
haritu kem so far so gooood ! pehh best gila dapat ramai kawan ^^ habis semua orang aku kacau :) hahaha . miss that time :< miss them all :< k ada sorang budak group aku ni nama dia ridhwan , budak sekolah raja mahadi form 3 *budak lagi:P* memang hidup aku kat sana mengacau dia ahh :> haha , best kacau kau wan :* then sorang lagi sayang aku kat sana nama dia fadila , panggil ila . sekolah sri istana form 5 :> ha , yang ni aku sayang lebih sikit . hidup berkepit dengan aku je :) tapi , second day tu kaki dia kejang :/ kesian dia , nak report kat ckgu , dia tak bagik ! aihh kau ni ila ! tak tahu cane condition dia skrg , lost contact :/ arghh ! rindu kat dia :'( 
korang nak tahu tak , malam kedua kitorang kem , pehh hujan bapak gila lebat . khemah sekolah saraa dah macam pool . hahaa . malam tu patutnya kene tido kat surau , tapi saraa berkeras taknak sebab dah la sesak , aihh tak sanggup ! so , saraa and shakilla buat sehabis yang boleh bersihkan khemah tu and , Alhamdullilah kitorang still boleh tido khemah :) tapi , tido tak bole nak lena sangat la kan . so far , alhamdulillah malam tu air hujan tak masuk sangat . k tu je saraa nak story . 

lets layan lagu ni : http://www.youtube.com/watch?v=cUgReo37ECw 2pm again & again :) junsu   nichkun  woo young  


p/s untuk PAPA : lepas ni saraa harap pa reti nak menghargai perempuan k . thanks sebab buat ma sayang kat pa and sayang ma tu dibalas dengan kekecewaan ;) thanks pa . semoga kaki pa cepat sembuh k .