<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
hey its me . see ya !
Mar 12, 2012 // 12:00 AM



 :'> tetiba rasa macam sedih-2 gembira . hmm awatnya ? entah laa . now i need to choose between DIA yang SARAA suka dan sayang , and DIA yang suka and sayang SARAA :/ 

dah tanye dekat izzatie , she said better we choose orang yang sayang and suka kita cos at least kita bole try to love him ;/ tapi ni yang konpiuzz , SARAA sayang dekat orang yang kedua ni :/ nak mintak break , tapi hati tak benarkan langsung ! hmm , apw dah jadi niww :'< kenapa kita kene ade perasaan macam ni ekkzz :/ aegyooo~ susah la :< 
hari jumaat haritu , 09032012 SARAA lepak KFC , pergi dengan orang pertama . sampai sana , orang kedua pulak ada :/ arghhhh ! perasaan SARAA time ni memang berbelah bahagi ! nak kene pilih , lepak dengan DIA atau DIA ! tapi , SARAA choose , lepak sorang-2 , on lappy , connect WIFI , and facebooking , twittering , abd blogging ^^ orang kedua tanya , SARAA nak makan ape , SARAA dengan penuh confident cakap la nak SNACK PLATE , main-2 je weii time tu :/ skali dia turun , bila naik atas balik dia bawak tah set ape tah dia beli :/ arghhh ! orang yang pertama ni pulak memang SARAA dah awal-2 paw suruh beli cekelat keberi BLACKFOREST , pon dia belikan . haihhh -.- rasa bahagia sangat time tu , serious rasa macam depa dok benar-2 sayang SARAA :/ BUT I STILL NEED TO CHOOSE ONE OF THEM . CAN I JUST TAKE BOTH ? I KNOW I CAN'T . ISN'T ? hmmmmmmm :'( 
SARAA taknak jadi macam before this , time nak mintak couple , beria-ia . janji macam ape . tapy , semua tu tak pakai unn . kate sayang kita la , tak sanggup nak berpisah dengan kita la , kita la itu la ini la -.- herr , pening sihh ! K ALL BOYS ! I REALLY NEED SOMEONE :-
  • CAN TAKE CARE OF ME 
  • LOVE ME , ADORE ME [SINCERELY]
  • ALWAYS WITH ME 
  • MISS ME ALWAYS 
  • HANDSOME , IM NOT LOOKING FOR HANDSOME BOYS ACTUALLY . ENOUGH 
  • KIND , CAN BE A GOOD BROTHER FOR MY YOUNGEST BRO AND SIS
SARAA tak memilih :< kenapa semua rasa macam SARAA ni memilih ? hmm ape salah SARAA ? arhhh ! 
boleh tak kita semua ni bertukar-2 emosi ? penat la macam ni :< k SARAA , enough , focus on study . SPM rite ? gerr -.-
k la . dah malam . nte alls . thanks menyinggah ^^ nampak tak ade button LIKE kat bawak lagU tu ? kalau rajin , LIKE la . tak lama mane pon . free je ^^ ASSALAMUALAIKUM