<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
dia :/
Apr 21, 2012 // 4:15 PM



dia yang dekat belakang -.- bukan dekat depan . yang depan tuu aku takkenal la *kot . 
hmm , apsal keep going nak fikirkan dia ? aku sayang dia ? YE AKU SAYANG DIA ! arghhh kenape aku sayang dia ! KENAPAAAAAAAAAAAAAA ? kenape dia yang mesti muncul dalam setiap mimpi aku tiap kali aku demam ! baru ni aku demam sampai seminggu , dalam seminggu tu jugak aku mimpikan dia. aku sayang dia :/ tapi dia ? aku rasa dia dah lupekan aku agaknya kan :') okeyy takpee , aku je yang ingat AHMAD KHUSAIRI B. LOKMAN sorang . at least sorang ingat kan . ayah pon dah penat nak jawab tiap kali bila aku tanye 'AYAH BILA NAK PERGI RUMAH AYAH LOKMAN' tuu je aku tanye kalau ayah ajak kelua tapi tempat tujunya bukan rumah ayah lokman :( 
ahmad , aku dah lame tak denga suara kau . demi Allah , aku rindu kan kau sangaaaaaaaaaat :/ aku text kau macam taknak layan kan :( hmm okeyy takpe la . aku terima semua kk . kalau kau bahagia , aku pon ikot je laa bahagiaa :') aku sayang kau Ahmad .