<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
kaka , sayang kau :)
May 1, 2012 // 4:39 PM


ya ya . she's my sister . bukan kakak kandung pon . angkat je lebih . hihiii ~ but disebabkan aku ni Allah taknak kurnikan kakak , so aku sayang dia macam kakak kandung :) hihii~ cantikk kan dia . tak ? lantak kau , for me . she's beautiful ^^
k for your information . she's plkn victim . haha . kaka aku budak plkn . k fine dia marah aku bahan dia dengan plkn . *kalau kau dah kene next year saraa , memang best kau kene bahan balik*  hmm kaa :( aku tatau nape , but feel so sad bila kau nak p ni . hmm , takut dohh kalau ape-2 jadi kat kau . well , bukan nak doakan , but , anythings can happen kan ? so kaa , please take care of your self k . sayang sangat dekat kau :/ 
yien ! thanks for being my sister for TWO YEARS ! and for this two years , macam yg kau mention dekat blog kau , kita tak pernah bercakap kan . hmm tah macam mane laa suare kau :/ aaaaa ! rasa macam nak jerit je . weii , serious malam tadi aku terdetik nak call kau . but , credit tak cukup :/ hmm . k aku taknak janji but , nanti kau balik from plkn 14july nanty , i will try my best to call you k . kak , sayang kau . remembered that kk !