<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
dia
Jun 8, 2012 // 12:45 PM

haii . tahu takk , semlam kitorang kelua , ingatkan nak pegy sunway . but , tak jadi pulokk . soo , pegy jusco bukit tinggi je la ^^ huhuu , soo , jalan-2 . then sampai satu kedai ni , lupe pulak kedai ape , BAPAK AHH BANYAK GILA HELLO KITTY . lalala . then , jalan lagi pegi masuk tempat mainan . k fine , time ni sumpah macam budak-2 . hahha ..



okeyy , ni hello kitty yg dia belikan . huhuu , thanks sayang :* first , kat kedai tuu saraa pegang botol air dia . pastu dia yg nampak patung ni , and saraa terus smile kawkaw kat dia . HHAHAHAHHA . senyum punye senyum , dia belikan jugak guna duit yg sepatutnya guna beli pop corn . soo , duit dia habis beli teddy ni , duit saraa pulak yg jadi mangsa beli pop corn -.-' huh , ini tidak adil , tidak adil bagikuu~ LALALALLA .. so , semalam tengok wayang , hmm cerita Bohsia 2 . best ? hmm okey la . just suasana dalam cinema yg tak best -.-' budak-2 lain buat wayang tu macam mak bapak dorang punye -.- respect orang lain la wei !!

 okayy , this is him , i think , me and him love big bang so much >.< tatahuu la he's victim by me or memang dia suka dari dulu . tapi , ahh bestnya dengan dia :* insyaAllah kekal sampai Jannah . Amiiiiin :') lets story about him sikit-2 . nama dia Muhammad Farith Najjmi b. Azhar *sometimes , orang selalu panggil nama ayah saraa as Azhar , hallo , my father name is Mohd. Hazar la weii* he's 15th . yeah , more younger than me . so what ? sedangkan Nabi Muhammad berkahwin dengan Khadijah yg lagi tua dari Beliau . ikut sunnah Nabi la ni ? insyaAllah kalau hubungan direstui :') k fine , saraa dah pasang angan-2 . LALALALA~ my house and him , arhhh soo far . *menipu , padahal taman depan-2 je kot . hahaha* k itu je . malas nak tapi banyak-2 laalaa .