<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
hai^^
Jun 10, 2012 // 3:02 PM


10june2012 .
15hari lagy nak menuju hari yg menggenapkan aku 17tahun :) hmm , ape yang nak di'wish'kan tahun ni ? of cos la SPM nak dapat daebak result kan ? *daebak-awesome* and 1more , for this 17th years i breath , i hope Allah s.w.t panjangkan umur and izinkan aku terus menikmati hidup yg sementara ni dengan penuh barakah .*fuhh , gaya cakap macam ulama'

15hari lagy jugak , usia hubungan aku dengan Muhammad Farith Najmi genap sebulan ^^ Alhamdulillah , kalau takde ape halangan , and most important , kalau both tak gatak nak curang-curang nii , sampai Jannah InsyaAllah :') well , susah kan nak jaga hubungan ni . sedangkan hubungan kita dengan Allah pon kadang-2 goyang , inikan pulak sesama manusia . wuhh , susa woo~ 
ehh ehh , alang-2 dah ade nama dia kat atas , ada satu gamba dia upload malam tadi . daebak !! 
OMO !! ilove this picture . because of what ? ahh his hair ! daebak ! tadi text dia cakap dengan dia suruh dia buat style ni esok. ye laa , esok kan sekola :) ahhsem yaww sayang ! *saje puji kat sini* 
for HIM , iloveyou no matter what happen :')
berikut adalah isi kandungan chat saya dengan linda malam tadi :')

HAHAHA . kau tengok amaran keras dia hempuk dekat aku :P takutt sihh~ lin sayang . insyaAllah , aku tak lepaskan dia walau ape pon yg berlaku melainkan betul-2 kene lepaskan . aku akan jaga relay ni sebaik yg mungkin ! Aminn~