<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
byebye zaman persekolahan :(
Oct 24, 2012 // 3:36 PM

spm dahnak tiba . hmmm , cuak , takut , tak ready lagi nii . err , hyee ES PI EM !!
bila dah sedar diri ni tak lama je lagi nak habis sekolah , baru laa teringat yang zaman kanak-kanak dulu . pergi tadika ape sume . kawan-kawan yang sama membesar . hahhaa . rindunyaa la kat budak-budak Taski Al-Hidayah TNB: Nadhirah , and on on :) semua lupa dah . lama punn . hihii . jangan marah please :)
soo , bila dah habis tadika , mesti masuk sekola rendah kan ? korang ssekolah kat mana ? haa , saraa sekolah kat SK Abdul Samat, Kapar and SRA Kapar. dari darjah 1 sampai darjah 4. haa , then masuk asrama :( sobsob . kene berpisah ngan budak-2 Samat . darjah 5 and 6 sekolah kat SK Assam Jawa, Kuala Selangor . quack quack , so tamatkan zaman sekolah rendah kat sana je la . then , zaman sekolah menengah pun bermula pada 03012008 di SMK Tengku Idris Shah, Kapar . mak aii , 5tahun aku sekolah kat sini enn , padahal waktu cikgu gtaw aku dapat sekolah ni memberontak yang amat . hahahhaa . tapi semua tu dulu , sekolah semua sama je , asalkan kita okayy . soo , alhamdulillah , hampir tamat dahh tingkatan 5 aku . harituu graduasi , maaflaa ayah kedekut nak bagi pinjam camera , soo gambar takde . and kalau ada punn , kat camera kawan . later , kalau ada masa , insyaAllah lepas spm , saraa upload k :) and , harini 23oktober2012 , tinggal berapa hari je lagi nak spm , tetiba terpikir , agak-2 5tahun akan datang , kawan-2 aku kat sekolah ni yang sudi dengar masalah aku such as @Zaty , akan still sudi dengar masalah and cerita aku kee ? aku harap ye laa . 5tahun aku sekelas dengan dia , perangai dia pun , alahai , kecik semut jee :) quack^^ zaty , linda comel , ain , erwani my twin , aku harap kita akan tetap kawan sampai Jannah inshaAllah . and aku doa , result spm kita sama-2 gempak der . and paling penting , jodoh korang tu aku harap adalah jodoh yang terbaik untuk korang . hihiii ^^ tu untuk kawan yang perempuan . well hello for the hero ; azizul , nik , muhaimin , hazim , and yang lain , paling penting my lovey dovey MR.T , sara harap korang success dalam hidup korang either dunia or akhirat . terima kasih sebab jadi kawan sara , peneman sara tak kisah sara gembira or sedih . thanks a lot :) harap nanti korang dapat perempuan yang baik-2 yaa^^ fighting !