<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
ya Allah , kuatkan aku
Jan 16, 2013 // 5:50 PM

*better dengar lagu ni sambil baca :) menyambut janji 
kita manusia kan ? tak lepas dari kesalahan . well macam tu jugak saraa . 
okayy , ni gambar lama :') thanks apip . okay gamba ni memang bawak banyak makna dalam hidup . sape yang tak sayang pasangan masing-2 kan ? kalau ada , Allah , tak normal la tuh . okayy fine , 31th January 2013 ni , genap 150hari saraa hidup bertemankan si dia . Alhamdulillah , bahagia . tapi biasalah , sedangkan orang berkahwin pun ada gaduh-2 kan ? kalau betul Allah ciptakan aku untuk dia , aku terima . dan kalau Loh Mahuz mengatakan sebaliknya , terima dengan redha dan banyak ucapkan Alhamdulillah atas kesempatan mengenali dia :) perempuan hati lembut kan ? yee mesti la . seganas mana pun perempuan u , kalau dah jantiannya perempuan , jauh disudut hatinya mmang ada lemah lembutnya . perempuan mana yang tak jatuhkan air mata bila tahu kekasih hati dirampas oleh orang lain ? ya Allah , peritnya hidup kan ? okay , bertahan . perjuangkan rasa hati masing-2 . patut kan ? okay sampai sini . sayang , saya minta maaf . iloveyou :) sampai Jannah inshaAllah