<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
little thing :)
Apr 2, 2013 // 3:52 PM

arr , dah masuk april . for sure ? Alhamdulillah , agak-agak birthday june nanti dapat hadiah apa ? hmm tatahuu . hehe , perhaps @abaya and @niqab from #Makkah ? inshaAllah . or maybe this little thing ? 

Ya Allah , sungguh aku berharap sangat dapat Quran ni . takpe la , takda orang nak belikan , boleh paw mama dengan papa kan ? wahahaha . anak yang baik . ohh papa ? ya sebelum ni ayah , now dah papa sebab semua dah makin manja termasuk la anaknya yang ni . haha . result dah keluar . alhamdulillah , apa yang target , dapat la . apa yg tak target , tu pun dapat jugak. hahaha . so , target dah dapat , rewards pon dapatlah kan ? oleh kerana last raya mulut papa masin sangat doa kalau aku ada C, dia akan kahwinkan aku , ohh waw, that thing akan jadi . omjeyyy! haha. reward lagi satu , ni haa ..
agak-agak dapat tak ? haha . mama kata inshaAllah dapat . hope so :) tak dapat mintak ipad mini pulak. amboi melebih. hhaha . sape tak geram kalau adik kita yg baru umur 6tahun dah ada ipad ? yang 8 and 10tahun dah ada ipod masing-masing. okayy geram :/ papa pulak ? iphone 4s. ahhh tak adil ! nak jugak Apple !