<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6665203687693434471\x26blogName\x3dSARAA+MERRIOTE%E2%99%A5+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://saraahood.blogspot.com/\x26vt\x3d6137998781979559981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
Assalamualaikum and aneyonghasaeyo !!
sabar :) #part1
Apr 9, 2013 // 10:28 AM

 
ohh heyy . long time ni see ? ahaha . okayy . sory la kalau update ni buat kau terasa . tapi sebelum tu , thanks ayah sebab nagi Nada the most great future husband in the world. caya lah ayah . proud to be your doughter :) and , perangai yang satu ni dah terikut ayah pun :)
okay , last 3april. we, i mean me and him already 7month and he told me if i was pregnant, must be the baby can't wait to see his/her ayah/ummi. hahah . just kidding. #thatwhatIloveabouthim. and now , we're going to move on to more serious relationship. Marriage life.
okayy now, kursus semua dah pergi and just wait for that memorial day. but, biasalah. mana ada orang yang takda masalah kan ? hmm . aku pun tak tahu la sampai bila masalah ni nak ada dengan aku :( selama ni sakit hati aku ni dah bercampur dengan perasaan aku dekat dia . hmm . semua sebab kau . kenapa dulu waktu dia cari aku dia kata dia dah takda apa-2 dengan kau. aku ingat lagi kali pertama aku keluat dengan dia.
29ogos2012-hari sambutan kemerdekaan and sambutan hari raya dekat sekolah. well everybody know him as a quite guy. but not me. perangai aku , siapa yang aku jumpa and aku rasa nak tegur, aku tegur je. lagupun memang aku dengan dia dah lama kenal just kureng rapat. kalau diikutkan , masuk tahun ni dah almost 10years aku kenal dia . tadika pin sama-2 . bole cerita la . haha . okay sambung cerita. haritu , aku lepak dengan budak-2 kelas dia dekat kelas dia. so waktu tu memang aku tak fokus kat dia . lantak la dia situ. haaha. first gambar aku dengan dia . 
okay muka gila bapak suci kan ? haha poyoos. lepas habis event kat sekolah , aku ikut dia pergi raya. okay la . go on , happy time. kat rumah dia , aku jumpa ayun . known as Chik Haloha. so just tanya dia pasal event esoknya kat sunway either dia pergi ke tak. so , dapat nombor ayun . haa , malam tu la everything starts! okay , aku menngaku aku mintak nombor dia kat ayun . haha , so we starts chating and suddently je dia ni tak malu ajak anak dara orang keluar . haha . so aku pon okay la sebab dia belanja :) hehe . so dah janji apa semua . esoknya , lepas solat jumaat around 3o'clock dia amik aku kat rumah . auww sweetnya waktu tu . but , time tu dia naik motor jerin and aku pun tak berapa suka sebab bising -.- atas motor aku diam , jadi pemalu sekejap . kejap je ! hee . peluk dia atas motor ? neyneyney. not my way . aku takkan sekejam tu . ahah . dekat jalan tengku kelana , ada roundbulat and traffic light merah. dia berhenti , sama-sama dia and tetiba aku rasa ada orang pegang tangan aku . takkan orang sebelah pulak nak pegang kan ? tampo kang ! terkejut. tu je yang bole aku cakap pasal reaksi aku . tapi aku tatau kenapa aku just diam . sampailah dekat aeon bukit tinggi. arghh , susahnya nak lupakan:) first movie, #premiumrush. haha . amik pulak couple sit. memang sumpah gila la doh. so dah tengok movie, chit chat apa semua , kitorang balik la . tapi tak balik dulu kot. tah la . lupa sikit. tapi yang aku ingat , dia ada bawak aku pergi pantai and kat situ dia cakap dia suka aku and nak aku jadi teman hidup dia . then suddently dia cium dahi aku ! arghh , kenapa aku diam waktu tu ? hadoii. banyak lagi aku nak cerita , tapi kelas start kejap lagi , so move on dulu la . nanti sambung . okay ..